Helikopterrel szállnak alá az X-faktorosok

Hatásos belépő: égből pottyant mentorok

Megkezdődött a visszaszámlálás a 2011-es X-Faktorban, már minden készen áll az újabb megmérettetéshez, csak a mentorokra kell várni - de rájuk sem sokáig, csak úgy repülnek a stúdió felé!

2011.08.26 17:29ma.hu

Hatalmas durranással indul a második magyar X-Faktor, olyannyira, hogy a mentorok már az égből fürkészik a legújabb tehetségeket: helikopterrel érkeznek az első meghallgatások helyszínére.

A tehetségkutató tavaly nyár végén vett rajtot első alkalommal Magyarországon, és egy csapásra meghódította az RTL Klub nézőit, az itt felbukkant tehetségek pedig a mai napig is töretlen sikerrel ostromolják a slágerlistákat és a színpadokat.

Nem csoda hát, ha idén még nagyobb várakozás előzi meg a versenyt, egyrészt már van némi fogalmunk róla, mire számíthatunk, másrészt viszont ezúttal is biztosan számos meglepetésben lesz részünk, úgy a versenyzőket, mint a műsor egyes elemeit illetően.

Az első nagy durranásról már le is rántották a leplet az RTL Klubnál: íme, a négy szigorú, ámde igazságos ítész: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró "belépője"!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.