Hamarosan újra X-Faktor!

Király L. Norbi nagy leleplezése: Szeptember 3-án minden kiderül!

"Már csak 16-ot kell aludni" - sóhajthatnak fel az X-Faktor legelszántabb rajongói, szeptember 3-án ugyanis kezdetét veszi a tehetségkutató második hazai évada. Nagy meglepetések várhatók!

2011.08.18 16:39ma.hu

Lassan véget ér a nyár, és ez azt is jelenti egyúttal, hogy újra repülőrajtot vesz az X-Faktor, az RTL Klub zenei tehetségkutató műsora. Az első évben rekordnézettséget hozó műsor számos tehetséges előadót segített elindulni a pályáján, és remélhetőleg ez idén sem lesz másképp, ám néhány dologban a 2011-es széria más lesz, mint az első.

Az egyik leginkább szembetűnő dolog, amiről már néhány napja a ma.hu is beszámolt, hogy ezúttal Ördög Nóri egyedül vezeti a műsort. Az RTL Klubnál - és a legtöbb szórakoztató műsornál más csatornákon is - azt szokhattuk meg, hogy ketten terelgetik a résztvevőket, ám ezúttal Kolosi Péter programigazgató kiemelte, hogy az eredeti változatban is egy műsorvezető van, Nóri pedig az elmúlt évek alatt kellő gyakorlatot szerzett a szakmában, ezt a feladatot is tökéletesen meg fogja oldani.

A négy mentor (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint)


Emiatt persze változik az is, ahogyan a kulisszák mögé nyerhetünk betekintést: már nem egy másik műsorvezető kapja el a fellépés előtti vagy utáni pillanatokban a feszült versenyzőket, hanem a tavalyi X-Faktor nagy felfedezettje, Király L. Norbi, aki egyúttal saját hivatalos weboldalát is fenntartja a következő hónapokban a tehetségkutató titkainak. Ráadásul így nemcsak a versenyzők érzéseit ismerhetjük meg, hanem szót kapnak a mentorok is a jelöltjeikről, a felkészülés legjobb perceiről.

Ha már a mentoroknál tartunk: bár a tavalyi széria végén többekben bizonytalanság volt az ismétlést illetően, végül az akkori csapat mind a négy tagja újra igent mondott, így a versenyzőket ezúttal is Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró vezeti végig az úton, de hogy ezúttal kihez melyik kategória kerül, az csak a Mentorok Háza előtti részben derül ki.

Szeptember 3-án este 8-kor tehát újra: X-Faktor!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.