Janicsák Veca megszabadul szenvedélyétől

Elég volt a sok szívásból az X-Faktor sztárjának

Nagyszabású koncertre készül Janicsák Veca, amihez nemcsak a hangjára, de az erőnlétére is nagy szüksége lesz, így elhatározta: leteszi a cigarettát.

Janicsák Veca legszebb pillanatai az X-Faktorban képgaléria

2011.07.21 11:37ma.hu

Különleges koncertre készül Janicsák Veca, ami nemcsak a rajongók számára tartogat meglepetéseket, de az énekesnő életét is sok szempontból megváltoztatja. A szuperkoncert ugyanis nem pusztán lemezbemutató fellépés lesz, hanem egy olyan show-val készül az óriási csapat, amilyet itthon nem túl gyakran lehet látni.

A tökéletes összhatás épp ezért Vecától is áldozatokat követel, még akkor is, ha ő maga nem érzi annak, sőt, nagyon lelkesen edz minden nap, hogy erőnlétben topon legyen a nagy napra - árulta el a STOP-nak. "Életem egyik legnagyobb durranása lesz!" - lelkendezett az X-Faktor felfedezettje, miközben azt ecsetelte, hogy milyen főbb elemeket fog tartalmazni a koncert.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A képi és hanghatásokat már szinte teljesen összeállították, és azt is tudni lehet, hogy a szimfonikus zenekartól a kőkemény zúzásig minden jelen lesz az előadásban. Egyvalami marad csak ki: a playback, mivel Veca az utóbbi időben tudatosan arra törekszik, hogy valódi élményt nyújtson.

A jegyárakat is céltudatosan alakították ki, szeretné, ha jövedelemtől függetlenül mindenki el tudna jutni a koncertre, és ahogy fogalmaz, ez "nemcsak arról szól, hogy minél többen eljöjjenek, hanem arról, hogy igenis meg kell adni azoknak a lehetőséget, akik evesebb keresettel rendelkeznek, vagy fiatalok".

A show-t egyébként úgy találták ki, hogy ne csak egy alkalommal lehessen színpadra vinni, hanem igény esetén - márpedig az biztosan lesz, ismerve az eddigi sikereket - akár országos turnéra is indulhasson vele.

"A számok között szerepelnek majd a saját lemezem dalai, egy picit vadabb, bluesosabb vonallal" - árulja el az énekesnő, aki azonban nemcsak a stúdióban készül a nagy durranásra. A jó megjelenés mellett fontosnak tartja, hogy erőnlétileg is csúcsformában legyen, de a rendszeres edzések mellett egy fogadalmat is tett: lerakja a cigarettát.

"Tudták a rajongóim, mert amikor megkérdezték, sose hazudtam nekik, most viszont leszokom és nem is fogok többet rágyújtani!" - ígéri.

Ilyen felkészülés mellett semmi kétség nem férhet hozzá, hogy a novemberi kétórás koncert tényleg fergeteges lesz, főleg, hogy Veca még azt is megsúgta: meglepetéssel szolgál az Alkonyat és a Harry Potter-rajongóknak is!

Még több hír Janicsák Vecáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.