Nem akart a startgépbe állni

Overdose őrületes pályacsúccsal ismét a régi!

Több mint három és fél másodperccel javította meg Overdose a régi hoppegarteni pályacsúcsot.

2011.04.17 19:11ma.hu
Forrás: PannoniaOverdose.hu

Andreas Suborics a PannoniaOverdose.hu-nak elmondta, hogy Dózi nem indult olyan jól, mint szokott, de időben összekapta, s végig nyugodt volt, 400-zal a vége előtt azért megmutatta az ostort neki, de a végén nem erőltette. Ez abból is látható volt, hogy az utolsó 50 méteren csókot dobált a közönségnek. Hozzátette, hogy Overdose erőnléte és formája a párizsi és római versenyeiket idézte, csak annyit kért tőle, amennyi a biztos győzelemhez kellett. A számítások szerint az 54,1-es idővel Overdose hatvan méterrel verte volna a korábbi rekordert.

Overdose áldással futott, mert aznap reggel egy angol pap megáldotta. Ez a győzelem egyben lovasa, Andreas Suborics nagy visszatérése is, akit tavaly fejbe rúgott egy ló, már a visszavonulását is bejelentette, ám szerencsére teljesen felépült, így ez év elején visszatérhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.