Történelmi siker

Bajnokok Ligája - Így látta a nemzetközi sajtó

A Real Madrid-Atlético Madrid labdarúgó Bajnokok Liga-finálé nemzetközi sajtóvisszhangja.

2014.05.25 14:41MTI
youtube.com

Spanyolország:

Marca: "A tizedik! A gondviselés rábólintott Sergio Ramos 93. perces fejesére, amely összetörte az Atleticót, és megnyitotta a Real számára a mennyország kapuját."

La Vanguardia: "A heyseli boszorkányok Lisszabonban újra feltűntek. Ahogy 1974-ben a Bayern München ellen, úgy most is pechje volt az Atléticónak, amely a szomorú vég után lemaradt a trófeáról."

El Mundo: "Hősök Lisszabonban. Sergio Ramos testesíti meg a legjobban az "örök madridit", aki még akkor is lélegzik, amikor a többiek már meghaltak. A tizedik az ő lelki békéje."

As: "A pozitív hozzáállás meghozta a Real számára a tizediket."

Mundo Deportivo: "A Real Madrid nagyszerű stílusban mentette meg a szezonját."

Olaszország:

Gazzetta dello Sport: "A Real delíriumban. Carletto felemelhette a tizediket. Az Atlético elbukott a célvonalon. Fejben dőlt el a királyiak feltámadása."

Corriere dello Sport: "Hihetetlen feltámadás. A Real tizedik BEK/BL-címe. Ancelotti harmadik diadala, ő Európa királya."

Tuttosport: "Ancelotti az utolsó percben diadalmaskodott. A Real hosszabbításban váltotta valóra a tizedik trófeáról szőtt álmait. De micsoda idegeskedés Casillas hibája után."

Corriere della Sera: "Ennek így kellett lennie. Hihetetlen módon jött az egyenlítő gól a ráadás harmadik percében. Micsoda keserűség az Atléticónak, amely szinte már fogta a trófeát."

La Stampa: "A Real elhódította a Bajnokok Ligája-trófeát, Ancelotti rekordja. Az Atlético hosszabbításban maradt alul."

Hollandia:

De Telegraaf: "A 100 milliós játékosoknak köszönhetően a királyiak a spanyol király jelenlétében tizedik diadalukat aratták a legrangosabb európai kupasorozatban."

Algemeen Dagblad: "Megvan a tizedik a Realnak, amely történelmi csatát nyert az Atlético ellen."

Ausztria:

Kurier: "A királyiak diadala a munkások felett."

KronenZeitung: "A hosszabbításban királyi."

Die Presse: "A tizediket ünnepli a Real Madrid."

Németország:

Bild: "Bajnokok Ligája őrület! A Real későn jött, de erőszakosan, és 4-1-re megverte az Atléticót."

Abendzeitung: "A Real drámai fináléban harcolta ki a tizediket. Az Atlético elleni városi csata legnagyobb hősei azonban nem a visszatérő Khedira vagy a szupersztár Cristiano Ronaldo voltak."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.