Lovassport

Overdose testvére is magyar színekben fut

A magyar csodaló, Overdose testvére is magyar színekben fog futni.

2013.04.18 10:44MTI

Ennek lehetősége azzal teremtődött meg, hogy - amint arról a PannoniaOverdose.hu beszámolt csütörtökön az MTI-nek - Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán megvásárolta az egyelőre név nélküli lovat. Érdekesség, hogy a vétel az angliai Newmarketben abban az árverési csarnokban történt, ahol annak idején Overdose-hoz is hozzájutott Mikóczy.
   
A honlapnak Mikóczy elmondta, hogy a magyar tréningbe kerülő és magyar színekben versenyző lovat - amely több, mint a százszorosába került Overdose-nak - a magas vételár ellenére is csak szerencsével tudta elvinni a leggazdagabb angliai futtatók elől.
   
"Overdose ára 2000 guinea volt, az egyelőre név nélküli csikóé pedig 215.000 guinea, ami átszámítva 80 millió forint" - nyilatkozta Mikóczy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.