Dereck Chisora nem bírt magával

Botrány: Klicskó már a meccs előtt pofont kapott

Botrányosra sikeredett a felvezetése a szombat esti profi nehézsúlyú bokszvilágbajnoki döntőnek a címvédő Vitalij Klicsko és brit kihívója, Dereck Chisora között - utóbbinak "köszönhetően".

2012.02.17 18:15MTI

A szigetországi öklöző tudniillik a pénteki müncheni mérlegelés közben előbb szitokáradatot zúdított ukrán riválisára, majd váratlanul jobb kézzel arcul ütötte a WBC szervezet világbajnokát. Az ukrán óriás nem viszonozta a pofont, de - miután a biztonsági emberek közéjük ugrottak - megfenyegette Chisorát:
   
"Ezt visszakapod szombaton, a ringben rendezem le veled, ahol móresre tanítalak" - mondta a 40 éves ukrán a 28 esztendős kihívójának.
   
A 202 centis Klicsko amúgy 110 és fél kilogrammal, 187 centiméterre nőtt, zimbabwei születésű riválisa pedig egy kilóval kevesebbel mérlegelt. A felek eddig egyformán két mérkőzésüket veszítették el profiként, de míg Klicsko már 43, Chisora csupán 15 győztes fellépésen van túl.
   
A 12 és fél ezer ember befogadására alkalmas müncheni Olimpiai Csarnokban sorra kerülő meccsre minden jegy elkelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.