A szívtipró mélyen buddhista

A hangyának sem tudna ártani Richard Gere

Még a hangyáknak is van életenergiájuk, amelynek valahonnan érkeznie kell. Ezért Richard Gere amerikai filmszínész még ezekre az apró állatokra is ügyel, nehogy akár csak véletlenül is agyontaposson egyet.

2009.11.11 19:08MTI

A buddhista és pacifista Gere legújabb mozifilmje, a Hachiko: egy kutya története kapcsán nyilatkozott az In magazinnak. A film a színész világképének tökéletesen megfelel, hiszen a főszerepben különleges kapcsolatot alakít ki egy japán, akita fajtájú ebbel.

Gere kifejtette: amikor először olvasta a forgatókönyvet, annak hatására féktelenül zokogni kezdett. A spiritualitás és a szeretet az a két dolog az életben, amelyek meghatják és hajtják őt - mondta el a hollywoodi sztár. Szilárd meggyőződése szerint minden ember egy titokzatos életerő része, ezt az erőt pedig nem más, mint a szeretet hajtja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.