A színész nem örül a hívatlan vendégeknek

Megtalálták végre a magányba vonult Richard Gere-t!

Hiába vonult el a világvégi luxushotelébe Richard Gere, s vele együtt számos híresség, a rajongók mégis rábukkantak a színész eddig nyugodt mentsvárára.

2009.08.31 19:15ma.hu

Exkluzív szállodát nyitott tavaly New York államban Richard Gere. Úgy tervezte, ott majd nyugodt körülmények között pihenhetnek majd az inkognitóban érkezett sztárok és neves üzletemberek.

A színész maga is sok időt tölt a Bedford Post Inn-ben, remélve, senki nem zavarja meg.– írja a Kiskegyed.

Vesztére azonban akadt a személyzet tagjai között néhány ember, aki nem tudta tartani a száját, és elhíresztelte, kié a szálló.

Azóta szinte naponta gyűlik meg a baja a rajongókkal, akik minden figyelmeztető és tiltó tábla ellenére hívatlanul csörtetnek be a szálló jókora kertjébe.

- „A minap egy tömött turistabusz kanyarodott be a birtokra, legalább százan szálltak ki belőle” – panaszkodott a méltán elkeseredett szállodatulajdonos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.