A színész szemüveg mögül kukkolt!

Képek: Hoppá! Richard Gere szeme jojózott a nagy mellektől

A Micsoda nő! sármőre családjával sütkérezett a napon Saint-Barthelemy partjánál, amikor egyre fogyni kezdtek körülötte a melltartók.

Mellek mindenfelé - Richard Gere alig tudott hová nézni! képgaléria

2009.01.05 10:50ma.hu

Nem egyszerű egy sármos hollywood-i sztár élete! - Az ötvenes Richard Gere-ért most is odavannak a nők.

Gere a családdal strandolt

A Micsoda nő sztárja feleségével, Carey Lowell-lel és nyolcéves fiukkal, Homerrel táborozott le Saint Barthelemy strandján, s nem telt bele fél óra, már csak kapkodhatta a szemét!

Gere körül ugyanis jó néhány fiatal hölgy sütkérezett, akik nem zavartatták magukat és a férfi közönség szeme láttára váltak meg melltartójuktól.

Nem úgy Szegény Richard, aki zavarában már nem győzött másfelé tekintgetni.

A sötét napszemüveg és baseball-sapka azonban meglehetősen jól jött neki, hogy háborítatlanul szemlélgesse a körülötte levőket. Remélhetőleg az asszony sem vette észre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.