Johansson meghökkentő akciója sikeres volt

Képek - Nem semmi! Scarlett használt zsebkendőjét ajánlotta fel árverésre!

Valószínűleg többen csak viccnek vélték Scarlett Johansson kijelentését, mely szerint a Jay Leno show-ban használt zsebkendőjét árverésre bocsátja. Nem az volt.

Scarlett Johansson a The Spirit bemutatóján Los Angeles-ben képgaléria

2008.12.19 11:10ma.hu

Betegen érkezett meg Jay Leno műsorába a minap Scarlett Johansson, hogy The Spirit című legújabb filméről beszéljen.

A gyönyörű színésznő kissé nehezen vette a levegőt, és még egy papírzsebkendőt is kapott a műsorvezetőtől, hogy könnyítsen magán...

A bizonyos jelenet: Scarlett, Jay Leno és a zsepi

Miután Scarlett kifújta az orrát, azt ecsetelte, hogy most aztán sokat érhet ez a zsebkendő, hiszen ő már eleve filmbéli partnerétől - a december 21-én éppen hatvanadik születésnapját ünneplő Samuel L. Jackson-tól - kapta el a náthát, most pedig ő fújta bele az orrát.

Majd meglepő kijelentést tett: felteszi az E-bay árverési oldalra műsor után a zsepit, ha pedig kellő összeg gyűlik össze, az USA Harvest szervezetnek ajánlja azt fel, mely az éhínség ellen harcol...

Talán már nem is meglepő, hogy nem sokkal később valóban lehetett licitálni a Scarlett orrváladékát (is) tartalmazó zsebkendőre, s már másnap több, mint hatvanan ajánlottak érte pénzt!

A legtöbbet a 2050 dollárt kínáló licitáló ajánlott. Hétfőn ért véget az árverés...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.