Második lagzi? Nem elég a titkos esküvő a sztárnak

Hoppá! Scarlett megint menyasszony lesz?

Scarlett Johansson és Alanis Morissette ex-párja, Ryan Reynolds egyszer már kimondta a boldogító igent, ám úgy tűnik a titkos esküvő nem volt elég!

Íme Scarlett Johansson a szépség! képgaléria

2008.11.17 15:00ma.hu

Woody Allen üdvöskéje, Scarlett Johansson és Ryan Reynolds úgy döntöttek, újra megerősítik esküjüket, de most nagy vendégsereg előtt. Még két hónapja sincs, hogy a hollywoodi sztárpár egybekelt, máris a második esküvőt tervezgetik. 

Az első menyegzőt szeptember 27-én Kanadában tartották. A ceremónia teljes titokban zajlott, csupán Scarlett édesanyja és testvére volt jelen a nagy napon. 

Úgy tűnik, ez a forma se nyerő igazán, mert már vágynának a szépszámú vendégsereg előtt kötött boldogságra.

A 23 éves szépség és 32 éves férje ez alkalommal 150 főre tervezi a lagzit. 

Azt ugyan még nem tudják, hogy pontosan mikor lesz a nagy nap, de az biztos, hogy Amerikában.

A nagy nap előtt Scarlett kicsit le akar fogyni, ezért most diétába kezdett, hogy minél szebb legyen esküvői ruhájában… A sztár azt is elárulta, kifejezetten egyszerű és klasszikus szertartást szeretne. 

A színésznőt általában minden filmjében karcsúnak láthatjuk…vajon mi lehet a mindig trendi és csinos színésznő karcsúságának titka? 

Scarlett Johansson nem szereti edzőtermekben izzasztani magát és nem tartja magát dívának - ám ez utóbbi megtisztelő cím ellen akárhogy is tiltakozik, hollywoodi színészberkekben csak új "Marylin Monroe-ként" emlegetik.

Woody Allen tehetséges felfedezettje azt vallja, hogy nem szépségével és alakjával akar filmes karriert befutni, hanem rátermettségével és színészni képességeivel. 

A szép színésznőnek amúgyis megvan a véleménye arról, ha valaki csontsoványra koplaltatja magát - szerinte a kóros soványság egyáltalán nem vonzó és kiejezetten egészségtelennek tartja a koplaláson alapuló hollywoodi diétákat. Ő a mozgás és az egészséges táplálkozás híve!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.