A színésznő nem kedveli a fiatal pasikat!

Szexi fotók - Scarlett Johansson bájait az idősebbek értékelik?

Woody Allen múzsája úgy érzi, szexi külsejét jobban értékelik a tapasztalt férfiak - Scarlett Johansson tudja, mitől döglik a légy...

Szexi képek a gyönyörű Scarlett Johansson-ról! képgaléria

2008.09.15 10:00rtlbulvar.hu

Scarlett Johansson sosem siránkozott a külsejét illetően, erre persze oka sincs, hiszen hollywoodi bennfentesek szerint Marilyn Monroe óta ő az egyetlen nő, akire ténylegesen szexszimbólumként lehet tekinteni.

Tudja ezt a 23 éves szőkeség is, és bátran hangoztatja, mennyire jól érzi magát a bőrében.

- Néha csak úgy odajönnek hozzám emberek, és elmondják, mennyire szexi vagyok - mondja nevetve Scarlett. - Tudom, hogy nagyon sok előnnyel ajándékozott meg a természet, ki is használom őket.

A színésznő nem rejti véka alá, hogy liberális nézeteket vall, ennek megfelelően nem csinál gondot abból, hogy vérvörös ajkai és hidrogénszőke haja hatására férfiak ezrei akarják az ágyukba csábítani.

- Tökéletesen ki vagyok békülve a külsőmmel - mondja irigylésre méltó lazasággal.

Az Elveszett jelentés sztárja azt is kijelentette, hogy szívesebben keres magának pasit az idősebb korosztályból.

- Vonzódom az idősebb férfiakhoz, sokkal jobban érdekelnek, mint a velem egykorúak. Amikor kislány voltam, mindig Cary Grantet, William Holdent és Montgomery Cliftet bámultam a tévében. Okosak voltak, jólöltözöttek és lenyűgöző kisugárzással rendelkeztek. Mindig is az ilyen pasik voltak a gyengéim.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.