Hűha! A színésznő mégis ráállt!

Képek: Nahát! Scarlett Johansson feleség lett

Tényleg kimondta az igent! - Bombaként robbant a hír Hollywoodban is, hogy Scarlett Johansson és Ryan Reynolds hivatalosan is összekötötte életét.

Szexi képek a gyönyörű Scarlett Johansson-ról! képgaléria

2008.09.29 14:30ma.hu

Scarlett Johansson feleség lett! - Ryan Reynolds és szívtipró szőke menyasszonya családi és szűk baráti körben, Vancouver közelében mondta ki a boldogító igent - tudatta a People magazin, amellyel a színésznő szóvivője osztotta meg az örömhírt.

Scarlett Johansson és 31 éves kedvese ugyanis már egyszer úgy összevitáztak, hogy szakítottak is - akkor állítólag éppen azért, mert Ryan szerette volna komolyra fordítani a kapcsolatukat...

A csinos Scarlett, akit napjaink Marilyn Monroe-hoz hasonló szexszimbólumának tartanak, nemrég be is vallotta: igencsak nehéz hűségesnek maradni, különösen, ha az ember lányát annyi sármos férfi rajongja körül... de biztos abban, hogy kitart majd Ryan mellett.

Mindenesetre Reynolds tudhat valamit, ha mégis sikerült bekötnie a dögös szőkeség fejét!

Scarlett és a szintén színész Ryan tavaly májusban szerettek egymásba, amikor egy fogadáson összetalálkoztak. Reynolds az énekesnő Alanis Morrisette-et hagyta ott a szőke sztár kedvéért.

S bár kezdetben nem jósolt senki hosszú időt a szerelmüknek, eljegyzéssel ünnepelték meg első évfordulójukat - most pedig a házasságra is sor került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.