LiLo falfirkával üzent Johansson-nak

Képek - Lindsay egy p...csának tartja Scarlett-et!

Kitálalt Scarlett Johansson - A szexis színésznő egy interjúban elárulta, hogy Lindsay Lohan-nel nincs kifejezetten baráti viszonyban. Finoman fogalmazva.

Scarlett ismét feltálalta dögös dudáit képgaléria

2008.11.18 10:07ma.hu
Scarlett Johansson

A jövő hónapban ő lesz az Allure című magazin címalplánya, emiatt készült interjú Scarlett Johansson-nal, ám a színésznőt egy két és fél évvel ezelőtti incidensről is kikérdezték.

A szőke sztárnak ugyanis egy másik szőkeséggel, Lindsay Lohan-nel akadtak gondjai - írja a Socialitelife.

Az akkoriban főleg botrányos életvitelű színésznő ugyanis állítólag néhány keresetlen szót firkált Scarlettről a fürdőszoba falára közös szálláshelyükön, New Yorkban.

Johansson elmondta: azóta sem tudja elképzelni, miféle sérelem állhatott az falfirka mögött, mi motiválta Linday-t a furcsa tettre.

"Úgy emlékszem, nagyon meghökkentő szöveget írt - mondta a színésznő - olyasmit, hogy Hűha! Micsoda, kicsoda vagy Te?"

Lindsay Lohan

S bár Johansson nem említette, a hírek szerint az is fel volt írva a falra, hogy "Scarlett egy p...csa" - adta hírül a Socialitelife.

Természetesen Lohan-t is megkérdezték a témában, ám a színésznő nem emlékszik olyanra, hogy bármit is firkált volna Scarlett falára. A történet szerint egyébként azon a napon a topmodell Kate Moss is Lindsay-vel volt, lehet, hogy segített is neki...

A Socialitelife ironikusan megjegyzi: talán csak nem keverte össze a naplóját LiLo kábulatában a fürdőszoba falával, hogy ennyire őszinte volt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.