Irodában pózolt meztelenül Bundchen!

Tüzes képek: Gisele újra megszabadult melltartójától

Hosszú szőke hajzuhatag, gyönyörű arc, hibátlan test: Gisele Bundchen-t ismét rávette egy magazin, hogy mutassa meg magát hasábjain.

Gisele Bundchen újra ledobta melltartóját! képgaléria

2008.10.22 18:30ma.hu

Leonardo DiCaprio exbarátnője újra ledobta a melltartót - a csinos brazil szépség mindeddig nem mutatta meg testét kendőzetlenül a nagyérdeműnek.

Formás idomait sejtelmesen takarva bármikor szívesen pózol, és úgy tűnik, Gisele Bundchen meztelenkedés nélkül is igen sikeres.

A világ egyik legkeresettebb modellje az American Photo magazin legújabb számában látható félpucéran, egy laza kis ingben pózolva.

Irodában készült fotója is nagyon szexi: megbizonyosodhatunk róla, hogy Gisele-nek nemcsak idomain, de lábain is van mit nézni.

A csinos modell, akit korábban rengeteg hölgy irigyelhetett szívtipró párja, Leonardo DiCaprio miatt, jelenleg boldog kapcsolatban él a focista Tom Brady-vel.

S bár mostanában nem gondol a házaságra Bundchen - valószínűleg elfogyott a türelme...-, remélhetőleg jelenlegi kedvese időben kapcsol, ha Gisele a közeljövőben mégis férjhez akar menni.

A lányok kedvencéből, Leóból ugyanis a hírek szerint akkor lett elege a modellnek, amikor a színész több év együttjárás után sem volt hajlandó őt feleségül venni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.