A modell jelenleg remekül érzi magát egyedül!

Szexi képek! Gisele Bündchen még nem kér a házasságból

Az egész világ irigyli, még akkor is, ha már nem Leonardo DiCaprióval jár. Gisele Bündchen, a topmodell a világ egyik legjobban kereső és legfoglalkoztatottabb modellje!

Szupervékony és szuperszexi! A modell lenge öltözetben! képgaléria

2008.09.23 16:40ma.hu

A 28 éves lány a világ egyik legkeresettebb modellje, bár azt mondja, nem tartja magát szupermodellnek:
 
"a 'szuper' szó olyan embereket és hősöket jellemez, akik különleges dolgokat tesznek. Bennem pedig nincs semmi extra” – nyilatkozta Gisele a Topcelebs.com-nak.

"Húst általában vacsorára eszem, egy keveset. Próbálom egy héten három napra korlátozni ezeket az alkalmakat, és ilyenkor többnyire csirkét szeretek enni. A többi napon hal vagy zöldség a menü. De nem vagyok sem a diéták, sem a kalóriatáblázatok rabja. Az egyensúly a lényeg. Szeretek enni, de le is dolgozom a kaját!" - árulta el a modell. 

Gisele szeret szörfözni, emellett a pilatest, a jógát és a táncot is szívesen csinálja. Azt mondja, a konyhában is otthonosan mozog, és szívesen főz a barátainak:
 
"Legjobban rizottót szeretek készíteni. Sok citromot, borsot és olajat teszek bele. Ó, igen, és hagymát!" A magánéletében is minden rendben, Tom Brady-vel jár, és azt mondja, most minden szuper. 

A házasság pedig eszébe sem jut: 

"Miért akar az egész világ megházasítani? Jelenleg remekül érzem magam, és élvezni akarom!" - mondta a gyönyörű modell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.