Topless pózolt a brazil szépség!

Szexi fotók: A bugyi még Gisele Bundchen-en maradt, de...

A világ egyik legkeresettebb modelljének szexi fotósorozata nélkül nem múlhat el hónap - Gisele Bundchen-hez talán nem véletlenül tért vissza annyiszor Leonardo DiCaprio.

Gisele Bundchen pikáns fotói az Arenában! képgaléria

2008.09.04 10:26ma.hu

Nádszálvékony, szőke és igéző tekintetű - Gisele Bundchen különleges arca és tökéletes alkata méltán tette népszerűvé a brazil származású modellt.

Nevét mégis akkor kezdte széleskörben megismerni a közönség, amikor kéz a kézben jelent meg a lányok kedvencével, Leonardo DiCaprióval.

A Titanic sztárja és a csinos lány évekre lehorgonyzott egymás mellett, ám kapcsolatukat olykor heves viták tarkították.

Amolyan se veled, se nélküled szerelem volt ez. Végül Gisele nem tolerálta tovább, hogy Leo egyre csak halogatta a lánykérést...

Úgy hírlik, új kedvese már sokkal szívesebben vezetné oltár elé a dögös modellt.

Tom Brady focista komoly kapcsolatnak vetett véget Bundchen kedvéért, akinek ezúttal talán sikerül végre magára öltenie a hófehér menyasszonyi ruhát.

Addig is, ha teheti, szívesen örvendezteti meg férfi rajongóit néhány pikáns, félmeztelen fotóval...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.