Mindenki a modell popóját nézte...

Izgi képek: Gisele pucér hátsóját fogdosta egy rakás pasi!

Hatalmas sikert aratott napjaink egyik legjobban kereső modellje, Gisele Bündchen a legutóbbi reklámfotózásán - A csinos lány ugyanis olyan farmerben pózolt, amiből a teljes feneke kilógott.

Gisele Bünchen fenekét fogdosta egy csomó pasi! képgaléria

2008.04.03 10:00ma.hu

Gisele Bündchen popóját mostmár minden irányból megcsodálhatjuk - A gyönyörű brazil modellt a minap felkérték egy farmer reklámozására, melyet a lány örömmel elvállalt.

Nem is csoda, hiszen a terv szerint a fotózáson pasik tömkelege fogja mustrálgatja őt, amint a csodanaciban feszít.

Volt mit nézniük a pasiknak...

Gisele annak rendje-módja szerint be is pózolt - Nem mindennapi erotikus látvány volt a vakítóan fehér forrónadrágban, amiből szinte teljes egészében kilógott formás, napbarnította hátsó fele!

De ha a sok éhes férfitekintet még nem lett volna elég, Gisele még olajat is kapott a fenekére - egy buzgó sminkestől, aki a fotók kedvéért hintett krémet a modell popsijára. A többieket pedig ette a sárga irigység...

Már kezdjük érteni, miért is szenvedett annyit Leonardo DiCaprio a kérdéssel: szakítson vagy ne szakítson Gisele-el?...A csinos modell és a sármos színész ugyanis évekig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, míg végül mégis feladták a próbálkozást...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.