Carla Bruni nem sokat takart magából...

Sarkozy menyasszonya bőrcsizmában, pucéran pózolt!

Ég a talaj Carla Bruni talpa alatt - Nicholas Sarkozy újdonsült menyasszonyáról pucér fotók kerültek elő, melyek nagy valószínűséggel már az elnökkel való kapcsolat idején készültek...

A tagadhatatlanul gyönyörű Carla Bruni képekben képgaléria

2008.01.24 10:56ma.hu - Fotó: DT - Daily Mail - detodoparavivir

Hamarosan újabb kínos kérdéseknek nézhet elébe Eddig is leselkedett magánéleti titkai után a sajtó - hiszen a francia elnök nemcsak hosszú ideig eltitkolta, hogy válása után Nicholas Sarkozy járni kezdett a gyönyörű Carla Bruni énekesnővel, de miután sejtelmes nyilatkozatot tett, nem hajlandó elárulni, hogy megvolt-e már az esküvő vagy sem.

Az újságírók minden apró mozzanatból következtetni próbálnak, hogy végre megoszthassák a nyilvánossággal is az ismert páros titkait. Nem csoda, hogy végül csak rábukkantak valamire...

A média a spanyol DT magazinban megjelent, meztelen képeit rótta fel a valóban szemrevaló énekesnő-modellnek. Sőt, hogy a történet még izgalmasabb legyen, a fotók nagy valószínűséggel már a francia elnökkel való kapcsolat idején születtek. Carla Bruni-n a képeken egy kihívó, fekete bőrcsizmán kívül csupán egy csillogó gyűrű látható - sokan arra következtetnek belőle, hogy ez az a csecsebecse, melyet Sarkozy az esküvőn húzott szerelme ujjára!

Természetesen a kíváncsi újságírók érdeklődtek a DT magazinnál, vajon mikor készültek az étvágygerjesztő fotók...A szóvivő asszony azonban csak annyit mondott: pontos dátumra nem emlékszik. Annyira azonban igen, hogy még azelőtt fotózták le Brunit, mielőtt Sarkozy hivatalosan bejelentette, hogy együtt járnak. Vajon tényleg így van...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.