Carla nem megy Indiába

Bruni tagadja: nem házasodott össze Sarkozyvel

Carla Bruni olasz énekes-fotómodell nem kíséri el Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnököt a hét végén esedékes indiai hivatalos állami látogatására azon egyszerű oknál fogva, hogy - mint mondta - még nem házasodtak össze.

Sarkozy Bruni bikinijével "flörtöl" képgaléria

2008.01.22 10:26MTI

A 40 esztendős Bruni a Libération című francia napilap online kiadásának nyilatkozott, hogy véget vessen az elmúlt hetek pletykaáradatának. A világsajtó ugyanis azzal volt tele, hogy a közelmúltban elvált francia elnök és az olasz szépség titkos esküvőt tartott az Élysée-palotában. Elmondta, hogy a múlt héten kollektív sms-t küldött összes barátjának, amelyben leszögezte: nem keltek egybe, annak ellenére, hogy az esküvőt "tervbe vették".

Carla fontosnak tartotta azt is leszögezni, hogy nem csupán azért nem kíséri el kedvesét Indiába, mert nem lenne jogcíme részt venni egy hivatalos látogatáson, hanem azért sem, mert a magas rangú szerelem ellenére nem adja fel művészi karrierjét és jelenleg új lemezén dolgozik. Márpedig egy stúdiófelvétel előtt "egészségének sem tenne jót egy indiai út, már csak az időeltolódás miatt sem."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.