Munka helyett szerelem

Carla Bruni, Nicholas Sarkozy meg a bikini

Nem teljesen világos még ma sem, mit evett Bill Clinton Monica Lewinskyn, de hogy a francia elnöknek, Nicholas Sarkozynek miért tudta elcsavarni a fejét a szupermodell Carla Bruni, az a bikinis fotókat elnézve nem kérdés.

Sarkozy Bruni bikinijével "flörtöl" képgaléria

2008.01.09 09:40ma.hu

Nicholas Sarkozy életében sajnálatos módon nem alakul minden olyan rózsásan, mint a magánéletében. A BBC híradása szerint a francia emberek nem nézik túl jó szemmel az elnök szerelmi ügyeinek alakulását, a legtöbb francia polgár szerint Sarkozy túlzottan Carla Bruni-ra koncentrál, ahelyett, hogy a munkájával foglalkozna.

Természetesen a francia közvéleménynek joga van aggódnia legfőbb politikusuk miatt, ám a mellékelt fotókat elnézve kíváncsiak volnánk, ki tudna politikai ügyekre figyelni Sarkozy helyében, oldalukon a falatnyi bikiniben pompázó, félmeztelen Carla Bruni-val?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.