Sportol - ezzel kompenzál a modell...

Szexi képek - Gisele Bundchen bezabál, aztán bűnhődik!

Ki hinné? - Gisele Bundchen, a csodaszép brazil modell sportolással kompenzálja a falási rohamokat.

Nézze meg Gisele tökéletes testét! képgaléria

2008.09.11 10:22rtlbulvar.hu

Gisele Bündchen az egyik legtökéletesebb alakú topmodell, ezért sokan szeretnék megtudni csábos vonalainak titkát.

A szeptemberi Vogue magazinban végre elárulta, hogy tartja karban a testét.

Van mit megmutatnia...- Fotó: V magazine

- Én is szeretek enni. Nem vagyok vegetáriánus, de ügyelek arra, mennyi húst fogyasztok. Általában heti háromszor engedélyezek magamnak egy kis sonkát vagy csirkét. A többi napokon azonban kizárólag halat és zöldséget fogyasztok - sorolta a szabályokat Gisele.

A 28 éves szépség úgy véli, hibátlan alakja az állandó edzések miatt ilyen feszes még mindig. Szörf, jóga, Pilates és tánc - ezek a mozgásformák szerepelnek a sztár hetirendjében.

- A hangsúly az egyensúlyon van. Ha megkívánok valamit, akkor senki és semmi sem tud abban meggátolni, hogy megegyem, de akkor másnap szigorúbb edzéstervet követek.

Gisele 2007 decembere óta randizgat Tom Brady-vel. A focista és a modell egyelőre nem terveznek esküvőt, ezért a brazil szépséget kifejezetten idegesíti, hogy a lapok folyton a férjhezmeneteléről írnak.

- Miért kell mindig az esküvőmről kérdezgetni? Boldog vagyok így. Csodás korszakomat élem, és szeretném élvezni - mondta felháborodottan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.