A kollégiumban lőtte magát heroinnal

Túladagolás miatt majdnem meghalt Bon Jovi lánya

Kórházba került Jon Bon Jovi 19 éves lánya: a mentők a kollégiumból vitték el őt azt követően, hogy társai bejelentették, heroint adott be magának és nem reagál semmire.

2012.11.16 08:29ma.hu

Semmire nem reagált Stephanie Bongiovi a New York-i egyetem kollégiumi szobájában, ezért diáktársai szerdán hajnali 2 órakor értesítették a mentőket. A híres rocksztár, Jon Bon Jovi 19 éves lánya a tanulók elmondása szerint heroint adott be magának, de a szobájában marihuánát is találtak - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. Az életveszélyes állapotban lévő 19 éves lány ellen nemcsak e két drog birtoklásáért, hanem az egyéb, kábítószerekkel összefüggésbe hozható kellékek használatáért is eljárást indítottak.

A hírek szerint Stephanie nemcsak túljutott az életveszélyen, de időközben már haza is engedték a kórházból, az ellene indított rendőrségi vizsgálat eredményét pedig a kifizetett óvadék ellenében szabadlábon várhatja meg. A bíróság előtt egy későbbi időpontban kell megjelennie, akárcsak annak a 21 éves fiatalembernek, aki szintén a szobájában tartózkodott a kritikus időpontban.

Jon Bon Jovi és menedzsmentje egyelőre nem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.