Nem szokványos esküvői fogadás volt

Bon Jovival zúzott Vilmos herceg a hétvégi esküvőn

Szokványosnak semmiképp sem lehet nevezni azt az esküvői fogadást, amely a brit királyi családhoz tartozó Zara Phillips és a rögbijátékos Mike Tindall kézfogóját követően zajlott.

Királyi vendégek Zara Phillips és Mike Tindall esküvőjén képgaléria

2011.08.02 12:29ma.hu

"Elképesztő volt" - számolt be utólag az egyik résztvevő arról az esküvői fogadásról, amelyet a brit királyi házhoz tartozó Zara Phillips és a rögbijátékos Mike Tindall szombati kézfogóját követően viszonylag szűk körben, az uralkodói ház jelentős tagjainak és néhány barátnak a részvételével tartottak.

A fogadásra természetesen hivatalos volt Vilmos herceg és bájos neje, Katalin hercegnő is, ám a pazar vacsorát követően Erzsébet királynő visszavonult, a fiatalok pedig úgy döntöttek, karaoke-partival folytatják a mulatozást.

Katalin és Vilmos (Fotó: US Magazine - A galériához KATT a képre!)

A sort az ifjú pár, Zara és Mike nyitotta egy Abba-számmal, amit a jelenlévők hangos éljenzéssel fogadtak - számolt be az informátor a Us Weekly című lapnak.

Az est igazi szenzációja azonban az elmondások alapján mégsem a két főszereplő előadásában hangzott el, hanem a kettes számú trónörököstől, Vilmos hercegtől, aki szólóban állt a színpadra, de ott hatalmasat zúzott Bon Joviként a Livin' on a Prayer című számmal. Katalin eközben a színpad előtt állva tombolt, a bennfentes szerint önfeledt volt, hogy végre "eldobhatja a haját", tapsolva és ujjongva biztatta férjét az éneklésre.

Azt eddig is tudtuk, hogy az ifjú pár számos szempontból már meglazította az egyébként igen szigorú udvari protokollt, de legnagyobb sajnálatunkra erről a rendhagyó esküvőről nem valószínű, hogy a későbbiekben bármikor kikerül ez a bizonyos rockelőadás.

Még több hír Vilmos hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.