Hogy valami igazán új kerüljön a karácsonyfára!

Képek - Meglepő és mutatós: díszek fogvájóból és képeslapból!

Szeretne valami igazán különlegeset a karácsonyfára? Érdekes, újszerű vendégvárót az ablakba? Néhány kreatív ötlettel máris kész a rendhagyó díszítés.

Otthon - Mutatós és egyedi díszek: akár fogvájóból is! képgaléria

2011.12.06 15:55ma.hu - Fotó: allyou.com

A karácsonyfán és az ablakban is jól mutatnak az újdonságok - olyan díszek, amilyet máshol nem látni.

Egyszerűen elkészíthetők, csak megfelelő kellékek szükségesek hozzájuk. A fára akasztható, fordított papírkúp nagyon dekoratív, bele piros bogyókat és rakosgathatunk.

Ötletekért KATT a képre! - Fotó: allyou.com

Az összecsavart díszpapírt szalag segítségével lógatjuk a fára, köré pedig egyéb díszítést is ragaszthatunk.

Kedves ötlet az ablaktáblák elé egymás alá, szalagra csiptetőzött képeslapokat tenni. A lapokat mindenki szívesen nézegeti, ezért a "képeslap függöny" igazi látványosság lehet.

Szép és mutatós a színezett fogvájókból és dekorboltokban kapható csillogó kövekből, díszekből összeállított hullócsillag. Szintén a fenyőfára akasztható.

Tároljuk az egyébként is mutatós, papírokba csomagolt cukorkákat, apró csokikat ünnepi szalaggal átkötött, üdvözlőkártyával ellátott poharakban.

A mikulás-csizmák készülhetnek törölköző anyagból, a tükör széle színes karácsonyi gömbökkel is kirakható. Nagyon helyes a gombokból készült fadísz is.

Az ötletekért tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.