Többen meghaltak

Lövöldözés egy vállalati épületben a svájci Menznauban

Többen meghaltak egy lövöldözésben, amely szerdán reggel történt a Kronospan fafeldolgozó cég épületében, a svájci Menznauban.

2013.02.27 12:57MTI

Kurt Graf rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a Kronospan vállalat menzaui üzemének kantinjában reggeli közben történt az eset. 

"A lövések következtében hárman meghaltak, köztük maga a lövöldöző. A sebesültek száma hat, többen súlyos állapotban vannak" - tette hozzá. Az elkövető indítékáról egyelőre semmit nem lehet tudni. 

A súlyosan megsebesült embereket helikopterrel szállították a környező kórházakba. A Luzerntől 25 kilométerrel nyugatra fekvő Menzaut és környékét lezárta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.