Két rendőr megsebesült

Hárman meghaltak egy delaware-i bíróságon kitört lövöldözésben

Hárman meghaltak és két rendőr megsebesült hétfőn, amikor a Delaware állambeli Wilmingtonban lövöldözés tört ki egy bírósági épületben.

2013.02.11 19:28MTI

Egy fegyveres támadó két nővel végzett, akik közül Dennis Williams wilmingtoni polgármester szerint az egyik a lelőtt fegyveres különváltan élő felesége volt. A rendőrök a bíróság előterében felvették a tűzharcot férfival, majd végeztek vele.
   
A biztonsági emberek közül ketten nem életveszélyesen megsebesültek. A helyi és a szövetségi hatóságok emberei az incidenst követően kiüríttették és átvizsgálták a 12 szintes bírósági épületet.
   
Wilmington rendőrfőnöke hétfőn egy philadelphiai kerekasztal-konferenciára volt hivatalos, amelyen a hatóságok és a kongresszus képviselői a delaware-i illetőségű Joe Biden alelnök részvételével éppen a fegyvertartás szigorításával kapcsolatos kérdéseket készültek megvitatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.