Időben sikerült megfékezni a támadót

Elfogták az erőszakolásra készülő férfit

Vasárnap a késő esti órákban egy lett állampolgárságú nőt támadott meg Szombathelyen egy helyi férfi.

2011.01.31 09:59ma.hu

Vasárnap a késő esti órákban egy lett állampolgárságú hölgy a szombathelyi vasútállomásról szándékozott a szállására eljutni. Egy helyi férfi a nő útbaigazítását követően követte és a Garai utcában bántalmazta- írja a  Vas Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője lapunknak eljuttatott közleményében.

A férfi ököllel többször megütötte, a földre lelökte, majd vetkőztetni kezdte a hölgyet. Egy arra járó férfi közbelépésének köszönhetően a támadó elmenekült a helyszínről. Ezt követően értesítették a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét.

A helyszínre kiérkező járőröknek a szemtanúk pontos személyleírást adtak az elkövetőről. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a hasonló bűncselekmények elkövetése miatt augusztusban szabadult férfit a szombathelyi vasútállomás közelében elfogták.

Ezt követően a rendőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Ellene büntetőeljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.