Újpesti késelés

Tízszer lőtt a rendőrnő, aki megpróbálta megmenteni társát, amikor megkéselte támadója

Habozás nélkül pisztolyt rántott, hogy megmentse társát a késes támadótól Újpesten. 5 golyó találta el a támadót, a többi az ajtóba ment.

2020.12.25 08:00ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, lelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőrnő csütörtök reggel fél hét után pár perccel Újpesten.

A zavartan viselkedő támadó minden előzmény nélkül késsel többször megszúrta a férfi rendőrt, egy 26 éves őrmestert. A járőr társa, egy 23 éves őrmesternő - társa és saját élete védelme érdekében - használta szolgálati lőfegyverét.

A 35 éves délegyházi férfi a helyszínen meghalt.

A Blikk információi szerint a támadó azonnal megszúrta a férfi rendőrt, az arcán és a combján, illetve kétszer hasba, életveszélyes állapotban vitték később kórházba.

Társa tízszer lőtt: 5 golyó találta el a támadót, a többi az ajtóba ment.

A Blikk munkatársának közben sikerült egy házban lakóval beszélni. A férfi elmondta, hogy a kukucskálónyíláson keresztül azt látta, hogy a férfi egy hatalmas késsel rohangál a lépcsőház 6. emeletén, és artikulátlanul ordibál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.