Mobilfizetés, olcsó telefonnal

Nokia 603 okostelefon

A legújabb Nokia Symbian Belle okostelefonnal és az új Nokia Luna Bluetooth fejhallgatóval a Nokia a tömegpiacok számára is elérhetővé teszi az NFC (kis hatótávolságú kommunikációt) technológiát.

2011.10.14 09:42Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A finn gyártó bemutatta a Nokia 603 készüléket, melyen előretelepítve megtalálhatók a legújabb alkalmazások és olyan funkciókkal rendelkezik, mint az egyérintéses NFC-alapú párosítás, megosztás és az NFC címkék olvasása. A telefont úgy tervezték, hogy vonzó legyen az okostelefont első alkalommal használók számára, és azoknak is, akik régebbi termékekről váltanak egy magasabb tudású készülékre.
 
A Nokia 603 sima, kompakt dizájnt kínál, 3,5" ClearBlack, karcmentes kijelzővel, mely napsütésben is használható. A nettó 200 eurós árcímkével bíró telefonon előretelepítve megtalálhatók a Térképek, a legújabb közösségi oldalak, játékok és alkalmazások elérhetősége, valamint egyszerűen készíthetünk fotókat, szerkeszthetjük és meg is oszthatjuk azokat - és mindezt gyors grafikai teljesítménnyel a készülék 1 GHz-es processzorának köszönhetően. A Nokia 603 még több ember számára teszi elérhetővé az NFC technológiában rejlő lehetőségeket a tartalmak megosztásával és a kiegészítők, mint a Nokia Luna Bluetooth fejhallgató, párosításával, sőt az Angry Birds eddig még nem látott pályáin újabb élményekkel is gazdagodhatnak.

A Nokia 603, a legújabb Symbian Belle operációs rendszernek köszönhetően, hat, személyre szabható kezdőoldallal és élő widgetekkel rendelkezik, melyek rugalmasságot adnak a felhasználóknak készülékük és kedvenc tartalmaik személyre szabására.
 
A Nokia Luna Bluetooth fejhallgató merész vonalú, fülbe helyezhető készülék, amely az NFC technológia révén egyszerűen párosítható minden NFC-képes okostelefonnal. Számos élénk színben kapható, 8 óra beszélgetési idővel rendelkezik és bármelyik Nokia microUSB töltővel tölthető. A Nokia Always Ready technológiája révén fogadhatunk hívásokat, csak ki kell pattintani a fejhallgatót, majd visszahelyezve azt, megszakíthatjuk a beszélgetést. A fejhallgató 69 euróért érhető el.
 
A Nokia 603 fekete-fehér színben kapható, amihez hat különböző hátlap választható: fekete, fehér, fukszia, zöld, sárga és kék. A Nokia Luna Bluetooth fejhallgató fekete, fehér, fukszia, zöld és ciánkék színekben kapható. Mindkét termék várhatóan 2011 negyedik negyedévétől lesz kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.