Ennek köszönheti, hogy megállja a helyét

A jóga sokat segít Koós Rékának

Az énekes-színésznő jelenleg saját együttesének koncertjeire, valamint két musicalszerepre is készül, emellett pedig sok időt és energiát akar fordítani kedvesére és kislányára, Rozira.

2010.09.16 16:00bellacafe.hu

Koós Réka szerepel a Nyomorultakban, illetve a Sakk című musicalben Szvetlánát alakíja. Emellett boldog párkapcsolatban él kedvesével, a hangmérnök-dobos Reggel Ferenccel.

Az énekes-színésznő alap beállítottsága szerint maximalista, de korábban nem mindig bírta energiával, hogy az élet minden területén 100%-osan teljesítsen.

Ebben segített neki a jóga.

A szülés utáni visszatérését a munkához, és alakjának visszanyerését is a jógának köszönheti.

A jóga olyannyira pozitív hatással volt rá, hogy kislányát, Rozit - aki egyébként most kezdi az iskolát -, szintén beíratta gyermekjógára.

"Minden nőnek szívből javaslom, hogy kövessék a példámat: kezdjenek el jógázni, mert nem fogják megbánni. A rengeteg munka mellet muszáj valamilyen testmozgást végezni!" - mondja Koós Réka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.