Keresse meg a G-pontot!

A Hűha!-tól az Ó, igen-ig - Íme a legizgatóbb szexpózok!

Unalmas már a misszionárius póz? Egy együttműködő és lelkes partner, na meg némi kalandvágy kell csak, hogy az alábbi pozitúrákkal izgalmasabbá váljanak a gyengéd percek.

2010.08.15 09:17medipress.hu

A válogatás szereplőinek nagy előnye, hogy a nő legérzékenyebb pontjára hatnak. A nehézségi fokozat és az általuk elérhető hatás változó.

Egy kis lógás

Alacsony ágy kell hozzá, esetleg futonágy vagy heverő. A földre nem árt néhány párna, hogy a nő ne üsse be a fejét. A nő hanyatt fekszik az ágyon, majd lecsusszan róla félig úgy, hogy a feje, válla és a hát felső részre lelóg a párnákra. A férfi behatol, majd az ágy, vagy más bútordarab szélébe kapaszkodva lép akcióba.

Működése: ebben a pozícióban a nő hasfala megfeszül, a szeméremajkak szétnyílnak, így a pénisz megfelelően érintkezik a csiklóval. A keblek szemmagasságba kerülnek, ami mindig szép látvány.

Nehézségi fokozat: trükkös
Eredmény: Hűha!

Végén csattan az ostor

Csak két párna kell és egy ágy. A férfi hanyatt fekszik, a nő az oldalán. A nemi szervek összeérnek, de a két fél ellenkező irányba néz közben. A nő a merev szerszámba csusszan. Működése: bár a partnerek nem néznek egymás szemébe, ez a póz meglepően meghitt. A nő úgy mozog, ahogy a legtöbb örömöt leli benne, a pénisz hegyét pedig elképesztő nyomás éri. Azért nem árt tudni, hogy nem minden hímtag hajlékony eléggé ehhez a mutatványhoz. Nem árt előre kipróbálni.

Nehézségi fokozat: közepes
Eredmény: A Hűha!-tól Ó, igen!-ig

Rodeo


Kell egy ágy, egy párna és erős hátizomzat. A férfi feküdjön hanyatt az ágyon, majd csússzon le a földre annyira, hogy csak a hát felső része és a fej maradjon a fekvőfelületen. A testsúlyt a láb tartja a földön. A nő nyeregbe pattan, lábizmai segítségével mozog le és fel. Működési elve: a nő teljes mértékben meg tudja választani a szöget, a sebességet és a lökések mélységét. Szabadon tud mozogni, hiszen a saját súlyát tartja. A férfi ott érinti meg mindkét kezével, ahol csak szeretné. Jobb, ha a férfi összekulcsolja a két lábát, mert a nő térde esetleg reszketőssé válhat a csúcsponton.

Nehézségi fok: könnyű-közepes nehézségű
Hatása: Ó, igen!

Falbontó

A férfi üljön a falnak háttal, tegyen maga mögé egy párnát. A nő üljön vele szemben a férfi lábára, a saját lábát a férfi lábára emeli, majd belecsusszan az ágaskodó férfiasságába. Működése: nagyon stabil pozíció, mert a férfi az ölében támasztja meg a nőt, így a nő a karja segítségével tudja mozgatni magát. Kiválóan láthatóvá válnak az egymásban mozgó nemi szervek, amit sok nő elképesztően izgatónak talál.

Nehézségi fokozat: közepes
Hatása: közepes

A kényelmes

A nő hasra fekszik, medencéje alá egy párnát helyez. A férfi a két lába közé fekve hátulról hatol be. Működése: Az egyik legkönnyebb és legbiztosabb módja annak, hogy a titokzatos G-pontot el lehessen érni. Ez az érme nagyságú, idegvégződésekben gazdag csomócska a hüvely fal elülső falában található. A nő hátsója meggátolja, hogy a férfi túl mélyre hatoljon, és a G-pont kimaradjon a jóból. Néhány nőnek hozzá kell szoknia ehhez az érzéshez, mások azonnal ráéreznek az ízére. Édes butaságokat lehet így sugdosni a nő fülébe.

Nehézségi fokozat: könnyű
Eredmény: Ó, igen!

X-akták

A férfi szétvetett, térdben enyhén hajlított lábakkal ül az ágyon, a nő pedig rajta, lovagló ülésben. Működése: a nők nem annyira kedvelik azt, ha döngetik őket. Jobban szeretik, ha a hüvelyükben levő pénisz fókuszált nyomóhatást fejt ki, miközben a csiklót is izgatja. Meg is lehet fogni egymás kezét, esetleg hanyatt dőlni, az a lényeg, hogy a pénisz töve érintse a nő legérzékenyebb pontját.

Nehézségi fokozat: könnyű
Eredmény: Ó, igen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.