Gyönyör nekünk nőknek is!

Szex chip az orgazmusért?

Szex chip az orgazmusért? Valóban furcsán hangzik, ám ez a legújabb kísérlet arra, hogy minket, nőket eljuttasson a tudomány világa a tuti orgazmushoz.

2010.08.11 14:00ma.hu

Az igazság ugyanis az, hogy oxfordi tudósok nemrég felfedezték az agyba építhető szex chipet, mely stimuláció útján képes gyönyört okozni a nőknek.

A találmány lényege, hogy a chip apró rezgéseket küld az agyba beépített elektródáknak. A furcsa újítás azt a terület célozza meg, ami az öröm és a gyönyör érzetét okozza, és a nők agyába ültetve képes egy kis távirányító segítségével stimulálni az orgazmust.

Így az élvezet akkor jön, amikor akarjuk és ehhez csupán csak egy távirányítóra lesz szükség, ami összeköttetésben áll az impulzusokat kibocsátó chippel. A prototípus bizonyítja, hogy sikeres terméket hozhatunk létre, a kísérleteink bebizonyították, hogy egy szexuálisan passzív nő is igazán aktívvá válhat a chip segítségével.

Szakértők szerint még néhány év kell, mire a terméket piacra dobják, de mindenesetre a recept már megvan a biztos orgazmushoz. Állítólag tíz éven belül hihetetlen mennyiségű betegség válik kezelhetővé ezáltal a chip által, bár most még a lehetőségek felét sem ismerik igazán.

Mindenesetre felmerül a kérdés, mennyire tudnánk örülni, ha az orgazmusunk gombnyomásra működne?

Egy egészséges nőnek általában elég a szerelem a kötődés a kiválasztott férfi iránti vágy, ahhoz, hogy a csúcsra jusson. Az orgazmus eléréséhez a nők nagy részének fel kell oldódni a partnerük mellett testileg és lelkileg egyaránt.

A nők kielégülése ugyanis sokkal összetettebb, mint a pasiké… sajnos a nők emiatt általában nehezebben, lassabban, ritkábban jutnak orgazmushoz.

Nálunk sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek, és talán a legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjunk hangolódni a másikra, és át tudjuk adni magukat a gyönyörnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.