A meghosszabbított idejű vizsgálat

P. - Laborc ügy: bűnpártolás miatt nyomoz az ügyészség

Hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt február óta nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség P. Tamás és Laborc Sándor találkozóinak ügyében.

2013.04.30 07:31MTI

Fazekas Géza ügyészségi szóvivő a Magyar Nemzetet és a Népszabadságot arról tájékoztatta, hogy az Alkotmányvédelmi Hivataltól (AH) érkezett bejelentés nyomán rendeltek el nyomozást, amelyet a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatója és egy magánszemély két egyeztetése alapján folytatnak.
   
Amíg az AH nem oldotta fel a találkozók leiratának titkosságát, a nyomozás egésze is titkos volt. Az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja, a meghosszabbított idejű vizsgálat június 7-ig tart - derül ki a cikkekből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.