Összefonódás

P.-Laborc - rendkívüli parlamenti üléshez gyűjt aláírásokat a PM

A hétfői ülésnapot megelőzően a Parlament kupolatermében megkezdte a képviselői aláírások gyűjtését a Párbeszéd Magyarországért (PM) a múlt héten kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésnap támogatásához.

2013.04.29 13:24MTI

Szabó Tímea az ellenzéki párt társelnöke, független országgyűlési képviselő hétfőn elmondta: azért kezdeményezték a rendkívüli ülésnap összehívását, hogy kiderüljön, az elmúlt 23 évben hogyan fonódhatott össze egymással az alvilág és a titkosszolgálatok, valamint az alvilág és a politika, úgy ahogyan az "kezd nyilvánvalóvá válni a P.-Laborc-ügy kapcsán".

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: ebben a kérdésben elfogadhatatlan a mellébeszélés, ahogyan az is, hogy a pártok egymás ellen próbálják meg felhasználni ezeket az ügyeket.

A szervezet társelnöke annak kapcsán beszélt erről, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal a belügyminiszter utasítására múlt hétfőn oldotta fel a P. Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója és Laborc Sándor közötti megbeszélésekről készült hangfelvételek anonimizált leiratainak titkosságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.