Jó volt a mese, de hiányzott a bizonyíték

Újabb tini esett "rablás" áldozatául - de lebukott

Összekötözött kézzel és betömött szájjal találtak egy kamaszra, akit állítólag egy kocsiból löktek ki elrablói - csak a nyomok nem utaltak semmiféle autóra. A tini saját magát "rabolta el".

2011.06.07 14:29ma.hu / manna.ro

Saját elrablását rendezte meg egy 14 éves zilahi (Románia) gyerek, aki szüleivel a gyenge iskolai teljesítmény miatt került nézeteltérésbe. A kiskamasz a veszekedés után váratlanul eltűnt otthonról, majd valamivel később egy közeli falu szélén találtak rá összekötözött kézzel és lábbal, valamint betömött szájjal.

A gyermekre rátaláló páros azonnal riasztotta a mentőegységeket, a kiérkező helyszínelőknek pedig a kamasz elmondta, hogy álarcosok rabolták el és kötözték meg, majd mikrobusszal vitték el Haraklány határába, ahol kilökték a kocsiból.

A rendőrök viszont a helyszínelés során nem találtak bizonyítékot a fiú szavaira, így viszonylag gyorsan megdőlt a mese, mígnem a gyerek beismerte, hogy valójában ő maga volt az "elrablója" szülei veszekedése miatt.

Bő két hete egy ugyancsak romániai tinilány rendezte meg saját elrablását, ő a túl sok iskolai hiányzását próbálta eltussolni, de pechjére meglátta valaki, amint épp gondosan összekente magát erdei sárral és megtépkedte a blúzát, hogy hiteselebb legyen az "emberrablás" meséje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.