Sokat lógott az iskolából, álrablással leplezte

Elrabolta magát a gyerek, hogy ne bukjon le

Túl sokat lógott egy tini az iskolából, ezért úgy döntött, inkább elrabolja magát, ezzel legalább egy napot meg tud magyarázni. Pechjére egy szemtanú lebuktatta őt.

2011.05.19 16:39ma.hu / manna.ro

Saját magát rabolta el egy romániai tinilány, aki így próbált kibújni a sok lógás miatti felelősségrevonás alól.

A 13 éves brassói lány négy nappal ezelőtt "tűnt el", szülei úgy tudták, hogy aznap reggel is iskolába indult, ahogy máskor. Csakhogy ezúttal sem ért oda, ahogy máskor, helyette néhány barátjával némi alkohollal és cigarettával megspékelt szabadprogramot tartottak

Amikor már eleget ittak és dohányoztak, mindenki elindult haza, kivéve ezt az egy lányt.

Kisvártatva SMS érkezett édesanyja telefonjára, az üzenet lényege az volt, hogy egy ismeretlen elrabolta őt és a postakerti erdőben hagyta. Az SMS-t egyik nagynénjének is továbbította.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, ahonnan valóban előkerült a tini, tetőtől talpig sárosan, cipőjét "elveszítve", és blúza is cafatokban lógott rajta. Még személyleírást is adott az "elrablójáról", aki leszólította őt hazafelé az iskolából, aztán az autója csomagtartójába tuszkolva vitte el az erdőbe.

A történet majdnem tökéletes volt, csakhogy egy szemtanú látta, amikor a lány összekeni magát sárral, így bukott le a lógós és hazudós tini. A rendőrség a szülőket 200 lejre büntette szülői kötelezettségeik elmulasztása miatt, arról viszont nincs hír, hogy ők milyen büntetést róttak ki a lányuknak a "leleményességért".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.