Öltözködésével trükközik a fogyókúra után

Videóval! Falusi Mariann: "Ki tudom rakni a dekoltázsomat"

Falusi Mariann igazán tudja, mitől kell egy nőnek jól kinéznie: miközben a valóságban közel 30 kilós súlvesztésnél jár már, öltözködésében is ráerősít a látványra.

2011.06.06 13:29ma.hu / Tabu TV

Falusi Mariann fogyásáról csodaszámba menő hírek terjednek hétről hétre, ami teljesen érthető: a Pa-Dö-Dö énekesnője fél év alatt 27 kilótól szabadult meg, akkora elszántsággal, hogy végül úgy kellett ráparancsolni, hogy tartson némi szünetet, mert a szervezete fogja megsínyleni a rohamos fogyást. Így Mariann egyelőre "pihen", de ez nem jelenti azt, hogy ne élvezné ki új külseje minden eredményét!

Mostanában még a szokottnál is merészebb és feltűnőbb ruhákban jelenik meg, hangsúlyozandó az önmagához képest karcsúbb alakját. A Divatkreátor 2 döntőjén is egy feltűnő kék ruhában jelent meg, ebben adott interjút a Tabu TV-nek is.

"A ruha megalkotója borzasztóan jól ötvözte szerintem benne az esti eleganciát, a dolog játékosságát és az én elmebajomat. Nagyon szeretem a nem szokványos, figyelemfelkeltő és állati látványos ruhadarabokat!" - meséli az internetes sztártévé riporterének az énekesnő.

Fotó: RedLemon

De Mariannról kiderült, hogy nemcsak hordani szereti ezeket a különleges darabokat, hanem gyakran saját maga a tervező is. "Az épp rajtam lévő ruha kivételével az összeset én találtam ki, ami a Nagy Duettben rajtam volt. Én varrattam meg, én szedtem hozzá össze az anyagot, én választottam ki a szabásmintát, sőt sokszor le is rajzoltam, hogy mit szeretnék... Az is például teljesen az én vágyam és választásom volt, amikor amerikai zászlóba öltöztem: az én rajzom alapján készült a ruha!" - magyarázza a videóban.

Természetesen nem szeretné leegyszerűsíteni a divattervező szakmát, de mint elmondta, azon kívül, hogy valaki ért hozzá, fontos az is, hogy a ruha leendő viselője miben érzi jól magát. "Én ismerem a saját testemet és a saját lehetőségeimet, meg tudtam határozni, hogy mi az amit szeretnék." - mondta el, így tudta segíteni a tervezőket az énekverseny alatt is.

"Az természetes, hogy az ember szereti önmagát. Én a valóm nagy részét teljes mértékben el tudom fogadni, de azt tekintem utamnak, hogy az ellen harcoljak, amit esetleg nem [tudok elfogadni]." - magyarázta az énekesnő.

És ami azt illeti, valóban sikeresen harcol: még túlsúlya ellenére is mindig nőies és sikkes. "Ki tudom rakni a dekoltázsomat és ki merem rakni a bokámat... Nagyon fontos, hogy az ember mindig megtalálja azt a két-három apróságot, amit szívesen megmutat a világnak és az majd elviszi a figyelmet."

Még több hír Falusi Mariannról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.