Az orvosok nem beszélnek a halál okáról

Alkoholproblémák miatt halt meg Pityu, a legkisebb magyar?

Amikor valaki minden látható előzmény nélkül megy el, akkor óhatatlanul megindulnak a találgatások, mi történhetett. Pityuról, a világ nem hivatalos legkisebb embere körül ráadásul amúgy is nagy a titkolózás.

2011.05.13 16:29ma.hu

Két napja minden létező hírforrás azt próbálja kideríteni: mi okozhatta Tóth István, azaz Pityu váratlan halálát? Eközben számos elmélet is felmerül, amelyek egy része akár igaz is lehet, mások meg teljesen értelmetlenek - de az igazságot talán csak Pityu és az őt utolsó napjaiban kezelő orvosok tudják. Előbbi már nem tud beszélni, utóbbiak pedig nem akarnak.

A világ legkisebb embereként emlegetett, bár hivatalosan soha el nem ismert, mindössze 65 centis férfi körül meglepő módon mindig is hemzsegtek a nők. A csinos modell, Fogarasy Mariann sem tudott kibújni Pityu hatása alól, kettejük között évek óta mély, őszinte baráti kapcsolat bújt meg, így a tv2 a reggeli Mokka című műsorában vele együtt próbált választ találni a miértre.

Fotó: RTL Klub / Fókusz


"A pókcsípésről nem hallottam, de az italról igen, sajnos az nagy probléma volt." - töprengett el a modell a péntek reggeli újságokban megjelentekre reagálva.

Fogarasy Mariann elmondta, hogy nagyon sokszor nem is gondolnánk, hogy milyen fájdalmak bújnak meg egy-egy emberben, akit látszólag mindenki szeret, mindig vidám, aki sikeres, boldog a feleségével és a gyermekeivel - de akkor miért fordul az italhoz?

A jóbarát szerint talán az frusztrálta őt a legjobban, hogy bár nem volt nála kisebb felnőtt a világon, mégsem ismerték el soha, mert testalkata nem volt olyan arányos, mint a "normális" felnőtteknek. "Sokszor ő nem mondta ki a problémáit, hanem megpróbálta a színesebb, vidámabb oldalát mutatni" - vélte Mariann, de azt, hogy a felröppent pletykák és az ő feltételezése mennyire igaz, csak a győri kórház orvosai tudnák megmondani.

Csakhogy őket köti az orvosi titoktartás, és Pityu még a családja elől is titkolta, hova tűnt azután, hogy Bamakóból hazatért...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.