A Megasztár5 győztese lesz az "előzenekar"

Tolvai Renit választotta a Roxette!

Tolvai Renit érte a megtiszteltetés, hogy bemelegítse a közönséget a Roxette nyári budapesti koncertje előtt. A svéd duó előtt Reni a már ismert számok mellett készülő új albumából is ízelítőt ad.

Kukkantson be Tolvai Reni lakásába! képgaléria

2011.04.30 11:28ma.hu / TV2

Alig több mint egy hónapot kell már csak várni a Roxette fergetegesnek ígérkező budapesti koncertjére. A svéd duó a világkörüli turnéjának részeként lép színpadra a Budapest Sportarénában június 1-jén.

Az 1986-ban alakult duó az elmúlt 25 év alatt az egyik legsikeresebb európai csapattá nőtte ki magát, még akkor is, ha az utóbbi években kevesebbet hallottunk róluk.

Legújabb, She's Got Nothing On (but the Radio) című számuk azonban pillanatok alatt a legnagyobb rádiók toplistájának felső tartományába tornázta fel magát, és a hírek szerint a koncertkörúton is nagy durranásra számíthatnak a rajongók.

Épp ezért nem mindegy, hogy ki hangolja rá a közönséget a fő produkcióra: a budapesti kiválasztott nem más, mint a Megasztár5 győztese, Tolvai Reni lett!

Fotó: tv2 (További képek a galériában)

A szervezőktől kapott információk szerint Reni nem csupán a legismertebb slágereket adja elő, de már készülő albumáról is bemutat néhány dalt. A nagyváradi születésű lány izgatottan várja a nagy alkalmat.

"Amikor felhívtak, hogy én lehetek, aki a Roxette előtt fellép, először el sem akartam hinni. Egy évvel ezelőtt jelentkeztem a Megasztárba, akkor nem gondoltam volna, hogy 2011 nyarán világsztárokkal állhatok majd egy színpadon. Nagyon izgulok, de inspirál is a feladat, alig várom, hogy énekelhessek a többezres közönség előtt." - árulta el.

Persze a következő 1 hónapban sem csupán a koncertpróbák teszik ki az idejét, egyelőre még sokat kell a stúdióban dolgoznia, hogy befejezze új albumát, ráadásul számos szakmai- és közönségdíjra is esélyes, ami további fellépésekkel jár együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.