Szexbotrányba keveredett a Megasztár

Videóval - Tolvai Reni: Senki nem hinné el ezt rólam!

Bár vitathatatlan a hasonlóság, Tolvai Reni és szerelme is cáfolják, hogy a Megasztár szerepelne egy webkamerával készült videón - fedetlen felsőtesttel.

Kukkantson be Tolvai Reni lakásába! képgaléria

2011.03.01 13:29ma.hu

Több bulvárlaphoz is eljuttatta egy rosszakaró azokat a fotókat, amelyek egy webkamerás videóból készültek. A fiatalok közt főleg Erdélyben hódít az az új divat, amelynek lényege, hogy a fiatalok webkamera előtt chatelnek, közben pedig afféle versengés indul közöttük, ki mer többet megmutatni magából.

Egy ilyen felvételen szerepel az a titokzatos lány, akiről „beszélgetőtársa” azt állítja, maga Tolvai Reni vetkőzött le neki. Csakhogy Reni egyszerűen nevetségesnek találja a vádakat, és szerelme, Kállay-Saunders András is úgy véli, kizárt, hogy a Megasztár győztese szerepelne a képeken.

Igen, hasonlít rá a lány, de ha biztos akarsz lenni benne, hogy nem Reni az, akkor megnézed az első két fogát – és teljesen más az övé!” – magyarázza a félvér fiú.

Fotó: tv2 (További képek a galériában)


Meggyőző érvei vannak Reninek is, aki egyébként több fotózást is vállalt már, de egyik alkalommal sem vetkőzött a kelleténél jobban. „A képen látható lánynak fekete, rövid haja van – nekem életemben nem volt fekete a hajam, és ezelőtt másfél évvel kb. idáig érő vörös hajam volt” – mutatja a könyökét a lány.

Ha nem is látná a képeket, akkor sem hinné el senki, aki igazán ismer engem. Az tudja, hogy nem ilyen vagyok és soha nem tennék ilyet!” – mondja Reni, akinek feltörekvő énekesként még akár jól is jöhetne a pikáns botrány, de ezúttal nem erről van szó.

A karrierjére egy induló celebnek jó hatással lehet még egy botrány is, mert többet beszélnek róla, és akkor a többi, vele kapcsolatos hírt is megemlítik, például hogy megjelent az új lemeze vagy hasonló” – mondja a kommunikációs szakember az Aktívnak, ám Reninek nincs szüksége ilyen hírverésre, és úgy döntött, egyelőre inkább szó nélkül hagyja az esetet, talán akkor magától elülnek a hullámok.

Még több hír Tolvai Reniről ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.