Perdöntő lett a festett mészárlás

Gyilkosságának tetkódokumentálása buktatta le a gyilkost

Bűntettének tetovált dokumentálása buktatott le egy gyilkost az Egyesült Államokban.

2011.04.28 07:34MTI

A 25 éves férfi még 2004 januárjában végzett egy 23 éves ifjúval.

A nyomozás eredménytelen volt, az ügyet félretették. 2008-ban azonban egy bűnbanda letartóztatása során az egyik tag cellájában beszélt a gyilkosságról, egy rabnak álcázott rendőr pedig ennek tanúja volt. Mindezek tetejébe a bűnöző mellkasán felfedezték a gyilkosságot tetovált képben elbeszélve.

"Hihetetlen, hogy valaki büszkén még magára is tetováltatja bűntettét" - mondta az illetékes ügyész.

A férfit bűnösnek találták gyilkosságban, büntetését májusban szabják ki. Várhatóan 65 évnyi börtönt kap - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Manapság a 18-30 éves korosztály nagyjából 25 százaléka visel tetoválást valamelyik - vagy több - testrészén. Az elmúlt években egyre nőtt a tetovált fiatalok száma, s míg régebben inkább a lázadó típusokra volt jellemező, ma már bárki csináltat magának, a testdíszítés nagy népszerűségnek örvend.

Milyen tetoválások vannak, hogyan készülnek, és milyen veszélyeket rejtenek magukban?


Ha érdekli szerzőnk cikke a témában: Kattintson!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.