Megfenyegette a tinédzsert, tartsa a száját

Lánya osztálytársát csábította el egy kétgyerekes nő

Egy tavaszi sporteseményre ment el, de jóval többet kapott az a 16 éves fiú, akit osztálytársa anyja csábított el, aztán megfenyegette, hogy ne szóljon senkinek az esetről.

2011.04.27 14:54ma.hu

Letartóztatták és zaklatás vádjával helyezték őrizetbe azt a 33 éves amerikai nőt, aki egy 16 éves fiút csábított el. Cindy Rotarius a lányát kísérte el a tavaszi szünetben egy sporteseményre, amikor meglátta a tinédzsert, és azonnal olthatatlan vágyat érzett iránta.

Szerelmes SMS-ek tömkelegével bombázta, a fiú a rendőrségi vallomásban később azt mondta, legalább 100 üzenetet váltottak, míg végül kötélnek állt és felment a nő lakására, ahol egy emeletes ágyon szeretkeztek.

Cindy Rotarius (Fotó: Daily Mail)


Az eset egy héttel a megismerkedésük után történt, bár már korábban is megpróbáltak titokban találkozni, de akkor a szobába beosonó fiú lebukott, Rotarius kisebbik lánya ment be épp akkor és elzavarta a "betolakodót".

Végül mégiscsak sikerült megszervezni a titkos légyottot, a március 26-án kezdődött viszony egészen április 5-ig tartott, amikor a tini anyja felfedezte fia telefonjában az üzeneteket.

A pedofil nő így bukott le, noha korábban többször is nyomatékosan figyelmeztette "szeretőjét", hogy ne szóljon senkinek a köztük történtekről. "Attól félt, hogy elveszíti a gyermekeit" - magyarázta a tinédzser a rendőrségen.

Ez most valószínűleg be is következik, mert a nő ellen három rendbeli szexuális zaklatással emeltek vádat, így akár börtönbüntetésre is számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.