Meglepődött az első női stand up-os a kérésen

Kormos Anett: "Kiss Ádám megkérdezte, felsz.pnám-e őket?"

Nem mindig könnyű annak a nőnek, aki egy hagyományosan "férfias" szakmában próbál érvényesülni, főleg akkor, ha még a szakzsargonnal sincs mindig tisztában.

2011.04.19 16:29ma.hu

Kormos Anett néhány hónapja azzal hívta fel magára a figyelmet, már persze fanyar humorán kívül, hogy ő az első "hivatalos" női stand up-os előadó. A műfajban valóban ritkán tűnnek fel nők, az okát sokáig lehetne kutatni, de tény, hogy Anett pillanatok alatt üde színfoltjává vált az összeszokott Showder klubos "pasicsapatnak".

Ám mint minden nő, aki egyedüliként kerül egy férficsapatba, folyamatos ugratásoknak van kitéve, a kétgyerekes anyuka sem úszta ezt meg, amint arról a legutóbbi RTL Klubos felvételen be is számolt.

Történt ugyanis, hogy egy alkalommal Kiss Ádám meglehetősen extrém kéréssel állt elő, a fiúk által már jól ismert szakzsargonnal kérte meg az ebből a szempontból kissé tudatlan kolleginát, melegítse be neki a közönséget.

Még szerencse, hogy Anett férje nem hallotta a pornóiparban is jól ismert kifejezést, ott ugyanis a felsz*pólány az a kezdő pornósztár, aki a férfi szereplőket hozza kameraképes állapotba.

A többi részlet kiderül a videóból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.