Súlyos problémának tartja a művész ezt!

Gálvölgyi János beszólt a stand uposoknak

Gálvölgyi János határozott véleménnyel van a ma feltörekvő stand up műfajt űzők felkészültségéről és írói hozzáértéséről.

2009.07.06 08:05ma.hu

- "Súlyos problémának tartom, hogy egyre több olyan embert láthatunk a televízióban és a színpadon, aki azt hiszi, hogy amiért le tud írni három poént, máris tehetsége van a humor műfajához.” - fejti ki éles véleményét a Napi Ásznak a színművész.

Gálvölgyi elmondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy benne van a hiba, és úgy véli létezhetnek kivételek, de sajnálattal látja, hogy a nagy többségre az jellemző, hogy tehetség nélkül lépnek fel gyenge poénokkal…

- "Nem mindenkinek van ehhez a műfajhoz affinitása. Lassan ott tartunk, hogy olyan írók és színészek tűnnek el, akik igazán érdemesek lennének arra, hogy színpadra állhassanak" - jegyezte meg Gálvölgyi János a Napi ásznak.

Gálvölgyi egy nap tizenháromszor csinálja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.