Megalázó, hogy percembereket tettek sztárrá

Dopeman osztja a villalakókat: "Véglények és primitívek"

Bár a villalakók már elkészítették saját dalaikat, Dopeman kívülállóként megírta a Villarap 2011-es verzióját. Igaz, ez nem a legszebb színben tünteti fel a lakókat, de a rapper nem szégyelli.

2011.04.14 10:39ma.hu

Sok mindent lehet mondani Dopeman idei Villarap-jére, csak azt nem, hogy jó színben tünteti fel akár a lakókat, akár az egész műsort. Osztja őket rendesen, ahogy az egy igazi gettórapperhez illik, ám nem fél a következményektől, mert ahogy azt a Tabu TV című internetes sztártévének elmondta, a szöveg "támadhatatlan és csak az igazat tartalmazza".

De mik ezek pontosan? Nézzük sorjában!

"Izgatottan lesik, mikor döfik már a Gigit",
"könnyen lesz itt az Alekoszból nyerő, mert a bolondok közt a félkegyelmű a menő",
Szandika "meztelenül tombol pár alkoholos pohár után",
Jerzyt egyszerűen lebuzizza, Éváról mint a női nem anyjáról beszél és nem érti, "az Ádámból az hogyan csinált köcsögöt".

Fotó: Dopeman/Youtube


Béciről sincs túl jó véleménnyel, aki szerinte csak Majkát másolja és azokkal a szövegekkel hódít, amit évek alatt összeszedegetett a CD-kről, ami meg Anikót illeti, azt a ma.hu képernyője sem viseli el.

A Villarap korábbi verzióját Dopeman még Majkával, az első ValóVilág szereplőjével készítette el, ezt dolgozta át az új szereplőknek megfelelően, bár ezidáig Gigi, aki a megnevezett versenyzők közül már kívül van a villán, nem kommentálta a szöveget.

Annál inkább magyarázta Dopeman, aki a Tabu TV videójában még egy lapáttal rátett a már előadott véleményére: "Alekosz ezen véglények társaságában tulajdonképpen a legemberibb tényező, de azért nem felejteném el azt, hogy maximum nyolc begyakorolt körmondat birtokában próbálja csak magát hozni.

Persze mindez nem nehéz, mert a többiek olyan szintű primitívséggel vannak megáldva, hogy ez őt egyfajta Pallasz Athéné magasságban tünteti föl.
"

Jól tudjuk, szólásszabadság van, Dopemannek se tilthatja meg senki, hogy véleményt mondjon az általa percembereknek titulált résztvevőkről, arra azonban kíváncsiak leszünk, hogy vajon az érintettek hogyan reagálnak, ha meghallják a róluk szóló nem épp dicsérő ódát.

És a slusszpoén? Dopeman bevallotta, mindezek ellenére "van az a pénz", amiért ő maga is beköltözne a luxusbörtönbe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.