Családra vágyik az olasz étteremtulajdonos

Videó: Gianni szívesen megfőzne már egy nőt feleségnek

Azt mondják, az olasz virtus páratlan a világon, Gianninak mégsem sikerült eddig véglegesen lehorgonyoznia valaki mellett. Pedig nagyon szeretné már, ha feleség és gyerekek vennék körül.

2011.04.11 13:29ma.hu / Tabu TV

Szakácsként és étteremtulajdonosként már bizonyított, de úgy tűnik, bármennyire ügyes, egy valamirevaló feleséget mégsem sikerült "megfőznie" - eddig. De nem adja fel a reményt Gianni, aki a múlt héten megmutatta, még szerenáddal is elkápráztatná szíve hölgyét.

A Nagy Duett című versenyből ugyan elsőként esett ki párjával, Zalatnay Cinivel, de ahogy azt korábban egy versenyzőtársa megfogalmazta: itt nemcsak az énektudás dönt, hanem az fogja megnyerni a végső összecsapást, aki a legszerethetőbb páros tud lenni a közönség szemében.

A produkciókat elnézve Gianni esetében inkább erről lehetett szó, mert az olasz rap kiválóan ment neki, Dobrády Ákos pedig a tökéletes kiejtését is megdicsérte - az ugratás jól sikerült. Popsztár tehát már nem lesz a szakácsból, de azt a reményét nem adja fel, hogy házasember igen.

Fotó: Sajtószoba TV2

"Most csak az a célom, hogy egy családot teremtsek magam köré! Remélem, hogy hamarosan csatlakozni fog hozzám az, akit a Jóisten kinézett nekem, mert eddig én is mindent megtettem neki az életben amit csak tudtam!" - meséli szíve fájdalmát a tabutv.hu riporterének Gianni Annoni, aki rengeteg gyermeket szeretne.

Gianninak teljesen mindegy, hogy milyen nemű gyerkőcei lesznek: ha fia születik, akkor focizni tanítja majd, ha lánya, akkor pedig főzni. "Minimum két-három kisbabát szeretnék, de nekem csak az a lényeg, hogy egészségesek legyenek! Az viszont biztos, hogy olaszul, magyarul és angolul is meg kell majd tanulniuk a kis lurkóknak..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az étteremtulajdonos, akinek bár a gyermekei kapcsán nincsenek túl konkrét elképzelései, abban biztos, hogy milyen feleséget képzel el maga mellett.

"Lényegében az a fontos, hogy a szívem választottja legyen önzetlen, humoros, intelligens, mosolygós, csillogjon a szeme és szép legyen a keze." - sorolja kívánalmait Gianni Annoni, aki egy smink nélkül is ragyogó, természetes szépséget szeretne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.