"Amit nehezen viselek, az a hiszti!"

Gianni tempóját eddig egy nő sem bírta!

Az olasz származású sztár korábban azt nyilatkozta, hogy ez idáig még egyetlen nő sem tudta tartósan elviselni azt, hogy ő reggeltől estig dolgozik. Vajon mire számíthat a szerelemben?

2009.11.06 14:25Esti Hírlap

A Mesterszakács kritikusaként közreműködő híresség korábban azt nyilatkozta, hogy ez idáig még egyetlen nő sem tudta tartósan elviselni azt, hogy ő reggeltől estig dolgozik.

Sőt, Gianni szerint a civil nők azt is nehezen tudják elfogadni, hogy ő ismert ember, de bízik abban, hogy előbb-utóbb megtalálja azt a nőt, akivel minden területen összeillenek.

Erre minden esélye megvan mostanában a jóképű sztárnak - legalábbis így vélekedik Gazsi Gizella jósnő, arcelemző, aki szerint Gianni a számára ideális nővel már valamilyen módon kapcsolatba került.

- A legszemléletesebben úgy tudom megfogalmazni, hogy egyszerűen csak ki kellene nyújtania a kezét ezért a szerelemért, és végre hosszabb távon is megtalálhatná a boldogságot
- részletezte az arcelemzés párkapcsolati vonatkozásait a jósnő.

De nem csak szívügyekben várnak örömteli események a népszerű tévésre, a munkájában is, hiszen az ezoterikus előrejelzés további médiasikereket és üzleti gyarapodást ígér.

Köztudott, hogy Gianni nem szívesen beszélget magánéletéről az újságírókkal, de a jósnő által elmondottak kíváncsivá tették.

- Egy kicsit pontosabban is lehetne tudni valamit erről az ismeretségi körömben lévő hölgyről? - kérdezte nevetve a sztár, aki több mint egy évtizeddel ezelőtt egy korábbi szerelem kedvéért maradt hazánkban egyetemi tanulmányait követően.

- Milyennek képzelem el a nagy Őt? Nos, a legfontosabb nálam a hit, és hogy hasonlóan gondolkodjunk az élet dolgairól. Természetesen az is lényeges, hogy megfogjon valami a külsejében, de ennél is többre tartom a belső tulajdonságokat. Legyen jó szándékú, őszinte, és türelmes velem, hogy elviselje az életmódomból adódó helyzeteket. Az sem árt, ha intelligens, ami nem feltétlenül a magas iskolai végzettséget jelenti - részletezte az Esti Hírlapnak Gianni a jövendőbelijétől remélt jó tulajdonságokat, de arra is kitért, mi az, amit nem kedvel egy nőben.

- Semmiképpen ne legyen önző és féltékeny, de amit még inkább nehezen viselek, az a hiszti!
- figyelmezteti a szívére pályázó hölgyeket az elmúlt félévben szakításon és újabb térdműtéten is átesett sztár.

Gianni mindent elmond Eros Ramazottiról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.