A parton még megvolt a bikinifelső!

Pajzán képek: Ledobta a cicifixet a szépségkirálynő!

Megszabadult a bikinifelsőjétől a Miss Universe egyik versenyzője, na persze csak azután, hogy a korona nem az ő fejére került. Különben tilos a pucérkodás, vagy lesz nemulass!

Két icipici szexi cici: Leilani Downing toplessben úszott képgaléria

2011.04.07 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Nehogy szó érje a házunk elejét: nem mindenki bukik az óriási mellekre, van, aki a formás kis darabokat kedveli. Ezúttal nekik kedveskedünk, meg azoknak, akiket egy elbűvölő mosoly vagy egy csábos kézmozdulat hoz lázba.

A hölgyet Leilani Downingnak hívják és történetesen 1998-ban ő volt Miss Nagy-Britannia. A világszépe-választáson viszont már nem sikerült koronát szereznie, így átnyergelt a fotózásra, 1999-ben már a The Sun lapjain kápráztatta el bájaival az olvasókat.

2003-ban az FHM 100-as listáján a 89. helyet szerezte meg, amelyen a világ legszexisebb nőit rangsorolták, de kapaszkodjanak meg: szabadidejében legjobban pókerezni szeret, na meg utazgatni.

Most épp a South Beachre sikerült kiruccannia, és ha már ott járt, nem lehetett kihagyni egy finom tengeri fürdőzést - csak az a fránya bikinifelső, az nem akart a helyén maradni. Igaz, a szabását elnézve Leilaninak is igencsak be kellett segítenie, hogy egy hullám "véletlenül" lesodorja, de szemmel láthatóan ez nem zavarta őt és ragyogó mosolyt küldött a parton rá váró titokzatos személy felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.